Een unieke muzikale natuurbeleving

Quartet Quinetique heeft een uniek programma geschreven met stukken waarin de specifieke fasen van de zonsondergang weerklinken. Het gouden uur, het blauwe uur en het nautisch uur. De stukken variëren in stijl en sound: jazzy improvisaties, soulvolle koralen, minimal music en lyrische strijkersklanken, alles komt voorbij. Maar samen vormen ze één geheel: een welluidende zonsondergang van begin tot eind.

Deze gezamenlijke compositie vormt de kern van een unieke muzikale natuurbeleving. Op een plek met uitzicht begeleidt Quinetique de zon tijdens het zakken. Hoe lang dat duurt, is afhankelijk van de tijd van het jaar. De verschillende stukken zijn op zo’n manier gecomponeerd dat ze tot op de minuut aansluiten bij de verschillende schakeringen van de zonsondergang.

De geleidelijke verandering van licht en lucht zorgt samen met de speciaal hierbij gecomponeerde muziek voor een magische ervaring. Ga mee met Quinetique, op deze weergaloze reis van het licht naar het donker. Nooit hoorde u de zon zó ondergaan.

Meer informatie op https://www.zonsondergangconcert.nl/